Milyonların “Gandalf” Olarak Bildiği Ian McKellen, Hastaneye Kaldırıldı: İşte Nedeni

Yüzüklerin Efendisi filmlerindeki “Gandalf” performansıyla milyonlarca sinemaseverin gönlünde taht kuran dünyaca ünlü oyuncu Ian McKellen, geçtiğimiz akşam büyük bir kaza geçirdi. Bir tiyatro salonunda sahneden düşen McKellen, hastaneye kaldırıldı.

Bir süredir üzerinde çalıştığı tiyatro oyunu için çalışmalarını sürdüren ünlü oyuncu, Londra’da bulunan Noel Coward tiyatrosunda sahne alıyordu. Ancak beklenmedik kaza, oyunun da ertelenmesine yol açtı. Ian McKellen, normal koşullarda bugün de sahne alacaktı yaşanan kaza nedeniyle gösteri iptal edildi.

Sağlık durumu iyi

Ian McKellen’ın performansını izlemek için salonda olan seyirciler, yaşanan olayla ilgili bilgi verdiler. Her şeyin bir anda olduğu, ünlü oyuncunun bir anda sahneden düşüp seyircilerin önündeki boşluğa yığıldığı bildirildi. Yapılan açıklamalara göre 85 yaşındaki Ian McKellen, düşmenin ardından acı içinde bağırdı.

Edinilen bilgilere göre Ian McKellen’ın sağlık durumu iyi. Ancak ünlü oyuncu, yaşından kaynaklı olarak bir süre müşahede altında tutulacak. Namıdiğer Gandalf’ın ne zaman taburcu edileceği ve Player Kings isimli oyunun ne zaman yeniden başlayacağı belli değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx