Survivor All Star’da üçüncü ve dördüncü eleme adayları belli oldu! Mavilerde büyük şok

Seda, “İsmim yazıldıysa dibine kadar hak ederek o potadayım. Çok eminim bundan. Hastalığım mı sebep yoksa gerçekten bu ara elim mi tutmuyor, bilmiyorum. Oyunları alamıyoruz. Olması gereken oldu. Ben potadayım. Özgür abiyle potadayım. Bakalım Özgür abinin yeni kurbanı ben miyim, başkaları mı? Sonuna kadar savaşmak istiyorum. Sonuç zaten ne olursa olsun kabulüm” dedi.

‘SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE YARIŞMAK İSTERDİM’

Seda’dan sonra hastalığa yakalanan Özgür, şu ifadeleri kullandı:

İnsanın biraz kendini güçlü hissetmesi de gerekiyor. Biz sırayla; Damla, Ogeday, Seda ve ben hasta olduk. Şu anda şurada yatak olsa yığılacak haldeyim. Parkuru geçip, nasıl atış yapacağım benim için bile muhakkak. Yaşayıp göreceğiz artık. Enerjimizi vereceğim tabi ama sağlıklı bir şekilde yarışmayı isterdim ama yapacak bir şey yok. Diğer arkadaşlarım için savaşacağım.

‘ÇOK ZOR BİR DÖNEMİMDEYİM’

Dokunulmazlık oyununda yemek ödülünün yanında iletişim ödülünün de olduğunu öğrenen Merve Aydın gözyaşlarını tutamadı. Merve Aydın, “Evet azaldı, belki bitecek, 2 hafta kaldı şurada ama insan gerçekten çok özlüyor burada. Şu an zaten duygusal bir dönemden geçiyorum. Ağlamak istemiyorum ama elimde değil. Gözyaşımı bile tutamıyorum. Çok zor bir dönemimdeyim. Şu an hepimize iyi gelecek.” şeklinde konuştu.

DOKUNULMAZLIK OYUNU

Pideli köfte ve dilediğin bir kişiyle görüntülü konuşma ödülünün de olduğunu dokunulmazlık oyununda fark geldi. Kırmızı Takım 12-5’lik skorla galip geldi.

ELEME ADAYLARI

Haftalık performansa göre seçilen 3. eleme adayı Batuhan Karacakaya, Mavi Takım’da başka yarışmacı olmadığı için de Ogeday otomatik olarak dördüncü eleme adayı oldu. Düellonun ilk turunda Seda ile Batuhan, Ogeday ile Özgür karşılaşacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx