Until Dawn Remake Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Sony, bu yılın başlarında oyunun tanıtımını yaptıktan sonra State of Play 2024 etkinliğinde Until Dawn Remake oyununun sonbaharda PS5 ve PC platformlarına geleceğini açıkladı. Şirket ayrıca yeni ve ürkütücü bir fragman yayınlamayı da ihmal etmedi.

Oyunun açıklaması şu şekilde: “PS5 ve PC için yeniden oluşturulan ve geliştirilen çığır açıcı korku klasiğine yeni bir bakış atın. Sekiz arkadaş, gruplarından ikisinin bir yıl önce kaybolduğu izole kulübeye geri döndüğünde, korku buz gibi pençesini daha da sıkılaştırır ve dağdaki sığınakları kaçışı olmayan bir kabusa dönüşür.”

Until Dawn’ın yeniden yapımı, Unreal Engine 5 kullanılarak geliştiriliyor ve orijinal PS4 oyununda eksik olan birçok yeni özelliği bünyesinde barındırıyor. Ayrıca, aksiyonu ilk kez üçüncü şahıs bakış açısıyla deneyimleyebileceksiniz. Dizginleri orijinal geliştirici Supermassive Games’ten alan Geliştirici Ballistic Moon, renk paletini daha sinematik hale getirmek ve bağlamsal karakter hareketi animasyonlarına izin vermek için genişlettiğini de söyledi.

Maalesef şu an için sonbahar dışında henüz net bir çıkış tarihimiz verilmiş değil. Bu arada Sony, yakın gelecekte vizyona girecek bir Until Dawn filmi de hazırlıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx