Zafer Algöz ile Hakan Altun teknede program yaptı! ‘Fedon abiyi çok gömdük’

Yapımcılığını oyuncu Umut Kurt’un yaptığı ‘Alarga’ isimli YouTube programının ilk bölüm izlemesi, önceki akşam Armutlu’da bulunan Hiema isimli mekanda yapıldı.

Oyuncu Zafer Algöz ve şarkıcı Hakan Altun, bir ay boyunca 35 metrelik bir gület teknede Fedon, Şevval Sam, Bülent İnal, Berkay, Zeynep Bastık ve Aslıhan Gürbüz gibi birçok ünlü ismi ağırladı. Bu süre boyunca iki isme şef Ecem Çebi ve kaptan Aziz Çelebi eşlik etti.

“MÜTHİŞ BİR EKİP BİR ARAYA GELDİK”

İzleme öncesi soruları yanıtlayan ekipten Umut Kurt, “Müthiş bir ekip bir araya geldik. Bir ay boyunca Bodrum’da bir teknede yaşadık. Hem de gelen konuklarımızla birlikte eğlenceli anlar yaşadık. Denenmemiş bir şeyi denedik. Ortaya çok güzel bir iş çıktı” dedi.

“Gelen konukların arkasından gıybet yapıldı mı?” sorusuna Hakan Altun, Zafer Algöz’ü işaret ederek, “Yapıldı” diye espri yaptı.

“KONUK GİTTİKTEN SONRA ARKASINDAN GÖMDÜK”

Algöz, “Her bölüm iki konuğu misafir ettik. Birlikte güldük eğlendik. Şarkılar söyledik. Ama programın konsepti gereği de konuk gittikten sonra da arkasından gömdük. Daha doğrusu ben gömdüm. En çok Fedon Abi’yi gömdük. Ama izin aldık. Fedon Abiye sezonu aç dedik. Sponsoru ve anlaşması varmış çok yalvardık ama denize girmedi” açıklamasında bulundu.

Hakan Altun ise, “Çekimler Bodrum’da oldu. Şahaneydi. Benim için zor olmadı. Zaten ben Bodrum’da yaşıyorum. Güldük, eğlendik. İnşallah izleyenlerde çok keyif alır. Benim için çok unutulmaz bir anı oldu” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx