Zuhal Topal”dan Las Vegas çıkarması: Havuz pozları gündem oldu


Oyuncu ve sunucu Zuhal Topal, 2008 yılında Korhan Saygıner’le nikâh masasına oturmuş, 2013’te Lina adında bir kız çocuğu dünyaya getirmişti.

47 yaşındaki sunucu, daha önce kendisine yöneltilen “Lina kardeş mi istiyor acaba?” sorusuna cevap vermişti:

“Asla izin vermiyor, kardeş istemiyor. ‘Kardeş istiyor musun?’ diye sorduk. ‘Lütfen konuyu kapatın’ diyor, sinirleniyor, ağlamaklı oluyor. Ben kardeşim olsun diye kendi anneme babama baskı yapmıştım. Bu çocuk bana çekmemiş, asla bir kardeş istemiyor. İkimizi çok kıskanıyor, kimseyle paylaşmak istemiyor. ‘Onu daha çok seversiniz’ diye bir kardeş istemediğini söyledi.”

TATİL KARELERİ GÜNDEM OLDU
Topal, ‘Yemekteyiz’ programının sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Tatilden karelerini sosyal medya hesabından peş peşe paylaşan ünlü ismin mayolu karesi dikkat çekti. Posta gazetesinin haberine göre Topal’ın havuz başında siyah mayosu ile verdiği poz kısa sürede gündem oldu.

BEĞENİ YAĞMURUNA TUTULDU
Sosyal medya hesabında 2.1 milyon takipçisi olan ünlü sunucunun, ‘Ortaya karışık L.A. ve Las Vegas günler’ notuyla paylaştığı gönderilerine sevenlerinden binlerce beğeni geldi.

YORUM YAĞDI
Zuhal Topal’a sosyal medyada; ‘Nazar değmesin size Maşallah’, ‘Allah’ım yavrunuzla da birlikte hep uzun ömürlü ve mutlu olun.’, ‘Kızıyla kardeş gibi’, ‘Aşırı fit’, ‘Fiziği harika’ gibi yorumlar geldi.

Author: Seher Alp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir